Нурул Сязвані привітала свого колишнього чоловіка і його нову наречену 

Мешканка Малайзії, яка шість років доглядала за своїм паралізованим чоловіком після автомобільної аварії, повідомила про несподіваний розвиток подій. Після одужання чоловік не тільки розлучився з нею, а й відразу одружився з іншою жінкою.

Історія Нурул Сязвані

Жінка на ім’я Нурул Сязвані активно ділилася в соціальних мережах буднями догляду за чоловіком, демонструючи, як годувала його через зонд, змінювала підгузки та допомагала з купанням. Її турботливе ставлення зібрало тисячі підписників, які згодом були вражені новиною про те, що чоловік залишив її після одужання. У своєму дописі, який згодом був видалений, Нурул навіть привітала колишнього чоловіка з новим шлюбом і побажала його обраниці щастя.

Також читайте: Жінку, засуджену до смертної кари в США 30 років тому, досі не стратили

Новина про розлучення, завершене 4 жовтня, викликала обурення в соцмережах, де користувачі засуджували вчинок чоловіка. Однак Нурул закликала припинити цькування її колишнього та його нової дружини, зазначивши, що вони домовилися разом виховувати спільну дитину. Вона також попросила вибачення за свій вірусний допис і пояснила, що не мала на меті завдати шкоди чи висміяти колишнього чоловіка.

“Я перепрошую за цей пост. Він не мав на меті викликати конфлікти чи приниження”, – пояснила Нурул. Попри важкий досвід, вона наголосила, що готова залишити минуле позаду та зосередитися на спільному вихованні дитини.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦