Дрони атакували російські спиртзаводи, які постачали паливо для окупантів

Центр протидії дезінформації розкрив справжню мету недавніх атак українських безпілотників на російські спиртзаводи. Виявляється, ці підприємства, маскуючись під цивільні об’єкти, насправді виконували важливі військові функції.

Що горіло в РФ сьогодні

За словами керівника ЦПД Андрія Коваленка, російські спиртзаводи використовувалися не лише для виробництва спирту, а й для виготовлення пального та вибухових речовин, необхідних для ведення бойових дій.

Раніше: Україна суттєво збільшила виробництво дронів

Саме тому українські сили завдали ударів по чотирьох таких підприємствах: “Біохім”, Лужковському та Єфремовському спиртзаводах, а також одному промисловому об’єкту у Воронезькій області.

Таким чином, ці атаки були спрямовані не лише на знищення виробничих потужностей ворога, але й на ускладнення логістики російських військ та підрив їхнього військового потенціалу.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦