Головне, не робити того, що може зіпсувати енергетику свята і накликати біду 

День народження вважається важливою подією, що може вплинути на майбутнє людини. Езотерики та психологи радять дотримуватися певних правил цього дня, щоб не порушити енергетичний баланс та залучити успіх. Є кілька дій, яких варто уникати, щоб рік був вдалим і щасливим, пише ТСН.

Заборони на день народження

По-перше, у свій день народження не рекомендується митися, оскільки вода може «змити» не тільки негатив, а й удачу та здоров’я. Важливо прийняти душ напередодні свята.

По-друге, слід уникати прибирання, щоб не винести разом зі сміттям власне щастя. Усі хатні справи краще виконати заздалегідь.

Також читайте: Історія біженки у Швейцарії, яка активно популяризує українську культуру

Ще одна важлива порада — не позичати гроші цього дня, навіть якщо фінансове становище дозволяє. Є повір’я, що гроші можуть не повернутися, що призведе до матеріальних труднощів у майбутньому.

Також не рекомендується святкувати 40-річчя, оскільки вважається, що в цей день людина може втратити небесне покровительство. І нарешті, бажання під час задмухування свічок краще загадувати подумки — якщо озвучити мрію вголос, вона може не збутися.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦