Микита Шаульський втратив рідних унаслідок російського обстрілу

18 жовтня під час чергового обміну військовополоненими додому повернувся Микита Шаульський, боєць 21-ї окремої бригади Національної гвардії та захисник Маріуполя. На жаль, поки Микита перебував у полоні, його брат і бабуся загинули внаслідок російського обстрілу Кривого Рогу, повідомляє ZMINA.

Як Шаульський втратив рідних

Трагедія сталася в ніч на 21 вересня 2024 року, коли окупанти атакували місто. Серед загиблих були 12-річний Максим, молодший брат Микити, та їхня бабуся Валентина. Максим мріяв знову зустрітися зі старшим братом і активно брав участь в акціях на підтримку українських полонених.

За словами родичів, бабуся Валентина була незамінною людиною в сім’ї. Вона щодня надсилала привітання рідним через інтернет, але після трагедії від неї більше не надійшло жодного повідомлення. Її донька Наталія з болем згадує: “Тепер усі прокинуться, а від мами – нічого”.

Також читайте: Колишній в’язень Кремля Асєєв звільняється із лав ЗСУ: названо причину

Батько Максима та Микити також служить у лавах Збройних сил України. У день, коли сталася трагедія, він перебував на передовій у Херсонській області.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦