Хлопець спортсменки є сином її тренерки  

Українська легкоатлетка, олімпійська чемпіонка та світова рекордсменка зі стрибків у висоту Ярослава Магучіх готується до весілля. Про це спортсменка повідомила у своїх соціальних мережах.

З ким зустрічається Магучіх

Обранець Ярослави – Назар Степанов, молодий та перспективний український легкоатлет. Він спеціалізується на коротких бар’єрних дистанціях і вже досяг значних успіхів у своїй спортивній кар’єрі. Зокрема, на чемпіонаті Європи серед юніорів встановив новий національний рекорд.

Також читайте: Магучіх поділилася першими емоціями від золота на Олімпіаді-2024

Цікавий факт: Назар Степанов – син тренерки Ярослави Магучіх, Тетяни Степанової. Таким чином, майбутнє подружжя не лише пов’язане спільним захопленням спортом, а й родинними зв’язками.

Весілля олімпійської чемпіонки та її нареченого заплановане на найближчий час. Шанувальники спортсменки з нетерпінням чекають на деталі урочистої події.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦