Уночі вибухи пролунали у восьми регіонах РФ

У ніч проти 20 жовтня Росія зазнала масштабної атаки безпілотників. Вибухи пролунали у восьми регіонах країни-агресора, включаючи Москву. За даними російських ЗМІ та місцевих жителів, під ударом опинилися Липецька, Тульська, Рязанська, Орловська, Іванівська, Курська, Нижньогородська та Московська області, пише Обоз.

Особливо гучні вибухи чули у Дзержинську Нижньогородської області, де, за попередніми даними, міг бути атакований завод, що виробляє оборонну продукцію. У мережі з’явилися відео, які свідчать про серйозні руйнування на підприємстві.

Також читайте: У тимчасово окупованому Скадовську сталася масштабна пожежа: відео

Де вибухало в РФ

Російська влада, як завжди, заявила про успішну роботу систем ППО та збиття великої кількості безпілотників. Зокрема, міністерство оборони РФ повідомило про знищення 110 дронів. Однак численні відеозаписи та свідчення очевидців свідчать про те, що атака була досить масштабною і завдала значної шкоди.

Місцеві жителі повідомляють про пошкодження інфраструктури, пожежі та вибухи. У деяких регіонах були введені обмеження на повітряне сполучення.

Ці події є черговим проявом того, що війна в Україні має далекосяжні наслідки і що навіть на території Росії неможливо почуватися в безпеці. Атаки безпілотників на російські міста демонструють неефективність російської системи ППО і свідчать про те, що війна поступово переноситься на територію РФ.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦