Політик назвав президента України “одним із найбільших продажників”

Дональд Трамп, кандидат у президенти США, заявив, що Володимир Зеленський винен у тому, що Росія вдерлася в Україну. Про це повідомляє Politico.

В інтерв’ю на YouTube Трамп не згадав відповідальність Путіна, але назвав президента України “одним із найбільших продажників” та висловив невдоволення масштабами допомоги від США.

За темою: Трамп звинуватив Камалу Гарріс у прикиданні чорношкірою: подробиці заяви

Скандальна заява Трампа

Трамп зазначив, що Україна отримує значні суми від Вашингтона, включаючи 100 мільярдів доларів. Він заявив, що Зеленський міг запобігти війні, а також звинуватив чинного президента США Джо Байдена у провокуванні конфлікту.

“Хто ще в історії отримував такі гроші? Ніколи. І це не означає, що я не хочу йому допомагати, тому що я дуже співчуваю цим людям. Але він не повинен був допустити початку цієї війни. Ця війна — програшна”, – заявив він.

Раніше Зеленський нагадав Трампу про Будапештський меморандум, наголошуючи на важливості вступу України до НАТО як єдиного надійного захисту після відмови від ядерної зброї.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦