Тегеран нібито має секретну зброю, потужнішу за ядерну

Іранський генерал Ебрахім Ростамі пригрозив, що Тегеран має секретну зброю, здатну завдати удару по Ізраїлю, який буде більш руйнівним, ніж ядерний. Ця заява пролунала на тлі наростальної напруги в регіоні. За його словами, Іран “підготував великий сюрприз” і чекає на відповідний момент для його застосування.

Раніше: Байден відправляє до Ізраїлю передову протиракетну систему та війська США

Погрози Ірану

Ростамі також зазначив, що Іран готовий завдати удару по ізраїльському ядерному об’єкту в Димоні. Для цього вже проводилися військові навчання, щоб відпрацювати можливу атаку. Він підкреслив, що всі наявні спроможності залишаються в секреті до часу їх реалізації.

Речниця уряду Ірану Фатеме Мохаджерані, коментуючи заяви генерала, наголосила, що Тегеран не прагне війни та не хоче ескалації конфлікту в регіоні. Однак вона попередила, що Іран готовий захищати свої національні інтереси і діяти рішуче у відповідь на будь-які загрози.

“Іран не буде вагатися у застосуванні своїх військових можливостей, і наша відповідь може бути ще масштабнішою”, — заявила Мохаджерані, натякаючи на готовність до подальших дій.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦