Кандидат у президенти США намагався залучити на свій бік жіночу частину виборців  

Кандидат у президенти США Дональд Трамп на одному зі зборів назвав себе “батьком екстракорпорального запліднення” (ЕКО), передає The New York Times.

Чергова скандальна заява Трампа

Експрезидент США та кандидат на цю посаду Дональд Трамп виступив на зборах, присвячених проблемам жінок, де буквально назвав себе “батьком ЕКО”.

За темою: Трамп звинуватив Камалу Гарріс у прикиданні чорношкірою: подробиці заяви

“Ми справді є партією ЕКО. Демократи намагалися нападати на нас за це, але ми виступаємо за ЕКО – навіть більше, ніж вони”, – сказав Трамп на зборах.

За даними NYT, ця заява Трампа дивує, оскільки саме республіканці в Конгресі двічі голосували проти закону, який захищає ЕКО. Крім того, судді, призначені Трампом, домоглися скасування рішення у справі Роу проти Уейда, що відчинило двері для можливих обмежень ЕКЗ.

Тим часом прессекретарка передвиборчої кампанії Трампа Каролін Лівітт заявила, що слова Трампа про “батька ЕКО” були “жартом, який Трамп зробив, коли з ентузіазмом відповідав на запитання”.  

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦