В Америці запевнили про взаємодію з українським урядом як у межах запропонованого плану, так і щодо додаткових заходів

Сполучені Штати продовжують активно співпрацювати з Україною щодо реалізації кроків, представлених у плані перемоги президента Володимира Зеленського. Вашингтон також допомагатиме Києву в інших ініціативах, спрямованих на забезпечення перемоги на полі бою та встановлення справедливого миру.

Реакція США на план перемоги Зеленського

Про це повідомив речник Державного департаменту США Метью Міллер під час брифінгу у Вашингтоні. Він зазначив, що взаємодія з українським урядом триває як у межах запропонованого плану, так і щодо додаткових заходів, які можуть сприяти успіху України.

Також читайте: Зеленський змінив позицію щодо переговорів із Росією – Bloomberg

За словами Міллера, ці питання, ймовірно, також обговорювалися під час нещодавньої телефонної розмови між президентами України та США. Він підкреслив, що Вашингтон підтримує зусилля України у боротьбі з агресором і працює над тим, щоб допомогти встановити стабільний та довготривалий мир.

“Ми співпрацюємо з українською стороною і щодо кроків, які не входять до плану, але, на нашу думку, допоможуть забезпечити перемогу України та створити міцний мир”, — підсумував Міллер.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦