Джиммі Картер сказав, за кого він віддав голос

Джиммі Картер, 39 президент США, достроково проголосував за кандидата на пост глави держави від Демпартії Камалу Харріс. Про це пише New York Times.

Вибори президента у США

Вибори в США відбудуться лише 5 листопада, проте американці можуть проголосувати заздалегідь — очно чи поштою. У низці штатів виборці мають право запросити бюлетень за півтора місяця до дня виборів.

Онук експрезидента Джейсон Картер наголосив, що його 100-річний дід був «особливо радий можливості» віддати голос за Харріс. Чоловік зазначив, що бюлетень його діда був поміщений у скриньку для збирання у місцевій будівлі суду.

Раніше: Трамп виступив з різкими заявами та критикою Зеленського

Журналісти пояснили, що Картер протягом багатьох років живе в Плейнсі — акуратному місті на південному заході Джорджії, голосує в окрузі Самтер, де багато хто досі знає його як «на Джіммі».

За їхніми даними, колишній президент регулярно голосує на загальних, первинних та додаткових виборах. Останніми роками він голосував виключно поштою.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦