Президент не говоритиме про “додатки документа” 

Президент України Володимир Зеленський під час свого виступу у Верховній Раді 16 жовтня представить довгоочікуваний План перемоги. Проте, як стало відомо, український лідер розкриє не всі деталі цього документу.

За словами радника голови Офісу президента Михайла Подоляка, деякі розділи плану, зокрема ті, що стосуються конкретних військових потреб України та кількісних показників необхідної зброї, залишаться засекреченими. Ця інформація буде використовуватися для подальших переговорів з партнерами та не підлягає розголошенню.

План перемоги від Зеленського

“План перемоги складений з урахуванням поточної ситуації на фронті та наших цілей щодо завершення війни”, – зазначив Подоляк. За його словами, головна мета – змусити Росію усвідомити наслідки подальшої агресії.

Також читайте: Зеленський змінив позицію щодо переговорів із Росією – Bloomberg

Раніше Зеленський презентував План перемоги лідерам США та обом кандидатам у президенти США. Український лідер підкреслив, що лише силові методи можуть змусити Росію дотримуватися міжнародного права.

Державний секретар США Ентоні Блінкен запевнив, що США ретельно вивчають український план і готові надавати подальшу підтримку Україні.

Одним із ключових пунктів Плану перемоги є запрошення України до НАТО. Зеленський переконаний, що членство в Альянсі стане потужним стимулом для досягнення миру.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦