Російські військові вже розпочали пошуки дезертирів 

Група північнокорейських військових дезертувала з російських позицій біля українського кордону. Як стало відомо OBOZ.UA з власних джерел, перша партія з 18 військовослужбовців з КНДР втекла з позицій, розташованих на кордоні між Брянською та Курською областями Росії.

Читайте також: В ISW пояснили, що стоїть за партнерством Росії і КНДР

Дезертирство північнокорейських військових

За даними розвідки, дезертири відійшли всього на 7 кілометрів від українського кордону.

Російські окупанти вже розгорнули пошукові заходи для затримання втікачів. Причини втечі північнокорейських військових наразі залишаються невідомими. Водночас є інформація, що російське командування намагається приховати цей інцидент від вищого керівництва.

Нагадаємо, раніше міністр оборони Південної Кореї висловив стурбованість щодо можливої участі північнокорейських військових у війні проти України на боці Росії. За його словами, таке рішення може свідчити про значне поглиблення військової співпраці між Пхеньяном та Москвою. 

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦