Політик знову заявив, що зможе швидко зупинити війну

Дональд Трамп, кандидат у президенти США від Республіканської партії, під час свого виступу в Пенсильванії розповів про нібито попередження від президента РФ Володимира Путіна щодо планів вторгнення в Україну.

Трамп знову підкреслив свої добрі стосунки з російським лідером і стверджував, що такого вторгнення не сталося б, якби він залишався президентом, пише The Telegraph.

Раніше: У Білому домі схвильовані через можливі телефонні дзвінки Трампа і Путіна

Заява Трампа

На заході в місті Оукс Трамп заявив, що під час розмов із Путіним той натякав на можливість наступу на Україну, однак він запевнив, що не дозволив би цього. Трамп також повторив свою думку, що вторгнення відбулося через слабкість політики чинного президента США Джо Байдена.

Політик підкреслив, що зможе закінчити війну ще до своєї можливого обрання на посаду. За його словами, він прагне припинити конфлікт, щоб “припинилися смерті”. Крім того, він зазначив, що мав хороші стосунки не тільки з Путіним, але й з українським президентом Володимиром Зеленським.

Трамп розкритикував адміністрацію Байдена за відсутність дипломатичного діалогу з Путіним, зазначивши, що війна продовжується через бездіяльність американської влади. Він заявив, що готовий до перемовин і до завершення конфлікту: “Я спробую завершити цю війну якнайшвидше”.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦