Сили оборони зламують опір ворога навіть у найскладніших умовах 

Збройні сили України продемонстрували, що навіть без переваги в авіації та ракетах підготовлені військові здатні досягати значних успіхів на полі бою. Таку заяву зробив командир 80-ї окремої десантно-штурмової бригади Павло Розлач в інтерв’ю для ТСН.

Також читайте: Українські бійці зірвали наміри ворога на Курщині

Ситуація на Курщині

Розлач розповів, що українським підрозділам вдалося подолати добре укріплені російські позиції на Курщині. “Противник мав підземні укріплення з усіма комунікаціями, щільні мінні поля, протитанкові рови та інші інженерні загородження. Але ми довели, що вміло підготовлені військові можуть долати такі перешкоди”, – зазначив командир.

Він також пояснив, що ключем до успіху стали тактичні маневри. Замість прямих ударів по укріплених позиціях, українські військові обходили їх. “Ми не били в лоб, а заходили з флангів. У результаті росіяни часто опинялися перед вибором: здатися чи загинути”, – додав Розлач.

Завдяки ефективним маневрам та рішучості військовослужбовців ЗСУ змогли успішно просуватися вперед, зламуючи опір ворога навіть у надскладних умовах.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦