Коментувати що-небудь про колишню боксер відмовляється

Український боксер Володимир Кличко ухилився від відповіді на запитання про особисте життя колишньої нареченої, американської акторки Гайден Панеттьєрі. Про це повідомили журналісти з “Люкс ФМ”.

Кличко і Панетьєрі

Колишня наречена Володимира Кличка

Нещодавно в ЗМІ з’явилася інформація про те, що Панеттьєрі нібито перебуває на лікуванні в реабілітаційному центрі. Однак, коли представники медіа звернулися до Кличка з проханням прокоментувати цю ситуацію, спортсмен відмовився це робити.

Раніше: Настя Каменських заговорила про сім’ю та шлюб з Потапом

Під час інтерв’ю Кличко охоче ділився подробицями свого життя та кар’єри, проте на питання про Панеттьєрі зреагував досить холодно. Боксер коротко подякував за розмову та перервав інтерв’ю.

Нагадаємо, Володимир Кличко та Гайден Панеттьєрі розійшлися у 2018 році після кількох років стосунків. У пари є спільна донька, яка проживає з батьком. Останнім часом в ЗМІ неодноразово з’являлися чутки про проблеми зі здоров’ям Панеттьєрі, пов’язані з її боротьбою із залежностями.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦