Нині у росіян є більше козирів, аніж в українців 

Командир саперної служби спецпідрозділу ГУР Kraken Євген Шкірков “Вікінг” поділився своїми думками щодо ймовірного сценарію завершення війни в Україні. За його словами, війна, ймовірно, закінчиться перемовинами, але не варто очікувати швидких результатів.

Також читайте: Зеленський змінив позицію щодо переговорів із Росією – Bloomberg

Прогноз від Вікінга

Шкірков зазначає, що хоча Україна прагне перемовин, Росія має значно більше козирів на переговорах. Він підкреслює, що Росія – велика країна з потужним військовим потенціалом, тому будь-який військовий конфлікт з нею матиме далекосяжні наслідки.

Командир Kraken також висловив скептицизм щодо швидкого звільнення Криму. За його словами, для деокупації півострова потрібні великі сили, а присутність Чорноморського флоту РФ ускладнює цю задачу.

Шкірков прогнозує, що війна триватиме ще деякий час, попри можливі переговори. Він зазначає, що паралельно з дипломатичними зусиллями триватимуть активні бойові дії.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦