СОУ зірвали масштабний наступ росіян  

Українські захисники завдали чергового нищівного удару по російських окупантах. За даними керівника Центру протидії дезінформації при РНБО Андрія Коваленка, ЗСУ успішно зірвали масштабні плани ворога на Курському напрямку.

“У Курській області вдалося наразі зірвати задум росіян. Без деталей, але в армії рф значні втрати в техніці.”, – повідомив Коваленко.

Раніше: Наступ РФ на фронті слабшає, не досягнувши головної мети – The Economist

Курська операція

За словами Головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського, Росія перекинула на Курський напрямок близько 50 тисяч військових, послабивши свої позиції на інших ділянках фронту. Це свідчить про те, що ворог намагався завдати потужного удару по українських позиціях, проте завдяки вмілим діям наших захисників ці плани провалилися.

“Перекидання значних сил на Курський напрямок свідчить про те, що ворог намагався досягти там вирішальних успіхів. Однак завдяки професіоналізму наших військових, цей план був зірваний”, – підкреслив Сирський.

Таким чином, успішні дії ЗСУ на Курському напрямку не лише запобігли можливим втратам українських територій, а й послабили російське угруповання на інших ділянках фронту, що сприяє подальшому успішному веденню оборонних операцій.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦