Відбудеться різка зміна погоди

Українців попереджають про значне похолодання найближчими днями. За даними синоптиків, в Україні очікуються заморозки, які можуть призвести до ускладнення погодних умов.

“Укргідрометцентр” попереджає про зниження температури вже з 12 жовтня. Вночі на заході країни, зокрема у Волинській, Рівненській та Львівській областях, очікуються заморозки на поверхні ґрунту до -3 градусів.

Погода в Україні

Ситуація погіршиться в ніч на 13 жовтня. Синоптики прогнозують сильні заморозки в повітрі до -3 градусів у Волинській, Львівській, Рівненській, Тернопільській та Івано-Франківській областях. Задля безпеки мешканців цих регіонів оголошено другий рівень небезпечності.

Раніше: У Києві зацвіли фруктові дерева: вчені дали пояснення

Така погода може призвести до ускладнення умов руху, особливо на дорогах. Водіїв закликають бути обережними та дотримуватися правил дорожнього руху. Також варто подбати про утеплення будинків та захист рослин від заморозків.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦