Туреччина підтвердила підтримку територіальної цілісності України

Під час зустрічі з представником Меджлісу кримськотатарського народу головний радник президента Туреччини Ялчин Топчу наголосив на непохитній позиції Анкари щодо підтримки України.

За його словами, Туреччина продовжує відстоювати необхідність повернення всіх тимчасово окупованих територій України, включаючи Крим, і вважає це вимогою міжнародного права.

Заява радника Ердогана

Топчу також зазначив, що Туреччина прагне якнайшвидшого припинення військових дій в Україні, а також у інших регіонах, зокрема в Газі та Лівані. За його словами, Анкара активно докладає зусиль для встановлення миру та стабільності в регіоні.

Читайте також: Прем’єр-міністр Словаччини збирається на парад до Путіна та пропонує завдати удару по Брюсселю

Зі свого боку, заступник голови Меджлісу кримськотатарського народу Наріман Джелял детально ознайомив турецького політика з поточною ситуацією в окупованому Криму, розповівши про порушення прав людини, утиски кримськотатарського народу та інші злочини російських окупантів.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦