Працювали Сили безпілотних систем ЗСУ

У ніч на 9 жовтня в Брянській області Росії пролунали потужні вибухи. Місцеві жителі повідомляють про звуки детонації та бачать великі стовпи диму. 

Російські ЗМІ пишуть про атаку невідомих безпілотників на склад боєприпасів поблизу міста Карачев.

Що горіло на РФ 9 жовтня

За даними українських військових, було уражено 67-й арсенал Головного ракетно-артилерійського управління Міністерства оборони РФ. На складі зберігалися різні види боєприпасів, у тому числі ті, що були поставлені з КНДР.

Читайте також: Контрнаступ ЗСУ: експерти прогнозують два можливі сценарії

Російська влада підтвердила факт атаки, заявивши про збиття 12 безпілотників. Однак, масштаби пошкоджень та кількість знищених боєприпасів поки що не уточнюються.

Тим часом Сили Безпілотних систем ЗСУ повідомили, що ціллю атаки був арсенал головного ракетно-артилерійського управління армії рф поблизу н.п. Карачево в Брянській області.

“67-й арсенал ГРАУ використовується для зберігання та модернізації артилерійського та ракетного озброєння, зокрема іранського походження. Подібних об’єктів небагато — орієнтовно до двох десятків на всю територію рф, у кожному з яких зберігаються десятки тисяч тонн боєприпасів”, – йдеться у повідомленні. 

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦