Нові деталі у справі скандального репера P. Diddy 

Адвокат Тоні Базбі, який представляє інтереси жертв у справі проти P. Diddy, заявив про підготовку позовів проти відомих знаменитостей.

Справа репера ПіДіді: нові деталі

За його словами, деякі зірки, що відвідували так звані “білі вечірки” репера, знали про незаконні дії, які там відбувалися, включаючи вживання наркотиків та сексуальне насильство. Їх звинувачуватимуть у співучасті або приховуванні правди.

Раніше: Співак поділився чужим номером на концерті: несподівані наслідки

Базбі також зазначив, що вже надіслав попереджувальні листи деяким знаменитостям. Він не виключає, що частина з них може домовитися про непублічні угоди, щоб уникнути розголосу. Перші позови стосуватимуться компаній, які, на думку адвоката, причетні до злочинів P. Diddy, а згодом позови будуть подані й проти зірок.

Адвокат представляє інтереси 120 осіб, які стверджують, що стали жертвами злочинних дій репера. Наймолодшій із постраждалих – лише 9 років. 

Тоні Базбі підкреслив, що його команда ретельно перевіряє всі свідчення, щоб відсіяти неправдиві заяви.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦