Співачка каже, що розучилася бути мамою

Українська співачка Оля Полякова поділилася своїми думками про те, як війна вплинула на її роль матері. За її словами, через евакуацію дітей за кордон, вона відчула себе відірваною від материнських обов’язків.

Діти Полякової

“Звісно, що я розучилася бути мамою. Тому зараз відсотків на 20% я мама. Я розумію, що зараз ми зробимо ремонт і в’їдемо в хату й будемо займатися материнством”, – зізналася артистка.

Раніше: Полякова висловилася про дружбу з росіянами

Полякова також розповіла про разючу стійкість своєї доньки Аліси, яка легко адаптувалась до нових, воєнних реалій в Україні.

Співачка каже: “Ось вона (Аліса. – Ред.) чує дрон і продовжує спати. Починається збивання цього дрону – вона не боїться. Абсолютно до всього звикла. Знає, як працює ППО, як стріляє танк, як щось збили… Але вона хотіла повернутися й вона має впевненість, що з нами нічого не станеться. І настільки вона впевнена, що я теж маю цю впевненість”. 

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦