В Україні найближчими днями очікується похолодання та дощі.

Попри недавнє потепління, вже з п’ятниці, 11 жовтня, погода почне змінюватись через новий атмосферний фронт. Як повідомила синоптик Наталія Птуха в коментарі для NV, спочатку опади прийдуть до західних областей, а вже з 12 жовтня дощі поширяться на інші регіони правобережної частини країни.

Читайте також: Місячний посівний календар на жовтень 2024 року

Як зміниться погода в Україні

Тим не менш, до кінця тижня, 9 та 10 жовтня, погода буде сонячною та теплою, особливо в середу та четвер, коли повітря прогріється до +17-24°C у більшості областей, за винятком північного сходу, де температура не перевищить + Нічна температура повітря 19°C. Нічні температури будуть осінніми – від +4 до +11°C.

Проте вже з 13-14 жовтня в Україну прийде прохолода із північного заходу. Очікується різке зниження температури та більш виражені осінні погодні умови. За прогнозами, вже 14 жовтня денна температура не підніметься вище за +13-14°C у більшості регіонів.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦