У жахливій автокатастрофі загинув 67-річний український співак Богдан Сташків, а його дружина – в реанімації.

Сьогодні, 7 жовтня, стало відомо про трагічну загибель народного артиста України Богдана Сташківа в ДТП. Про це повідомив його друг Ігор Сачко через соціальні мережі.

Читайте також: Приходько заступилася за російськомовних та дорікнула за цькування

Богдан Сташків потрапив у жахливу ДТП

Богдан Сташків разом із товаришем їхав на зустріч із родичами на Закарпаття, зокрема з сестрою, яка приїхала з Канади, проте не впорався з керуванням автомобіля, що призвело до смертельної аварії. В результаті ДТП загинули обидва чоловіки, а дружина артиста перебуває в реанімації, де лікарі борються за її життя.

Тисменицька міська рада, де Сташків працював директором Будинку культури та завідувачем відділу культури, підтвердила сумну новину. Аварія сталася в Мукачівському районі, поблизу села Нижні Ворота. За попередньою інформацією, 67-річний співак втратив контроль над авто, що з’їхало на узбіччя та перекинулося на дах.

Богдан Сташків народився 21 серпня 1957 року. Він навчався у Рівненському інституті культури та закінчив юридичний факультет Львівського державного університету. Сташків був знаним виконавцем та активним учасником культурного життя, займався благодійною діяльністю, проводячи концерти на підтримку Збройних сил України. Тисменицька громада висловила співчуття родині та близьким загиблого артиста.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦