Українська співачка Тоня Матвієнко довела до сліз зверненням до покійної мами Ніни, яка померла рівно рік тому.

Тоня зворушливо вшанувала пам’ять своєї матері, легендарної співачки Ніни Матвієнко, у першу річницю її смерті. На своїй Instagram-сторінці вона поділилася емоційним зверненням до матусі, зізнавшись, що важко переживала втрату і намагалася уникати зустрічей з людьми, які нагадували їй про трагедію.

Читайте також: Український співак Богдан Сташків загинув в автокатастрофі

Тоня Матвієнко чуттєво висловилася про свою покійну матір

У своєму дописі Тоня Матвієнко наголосила, що за цей рік життя родини значно змінилося. Її молодша донька Ніна вперше виступила на сцені, а старша донька Уляна почала власну справу і щаслива у стосунках. Натомість чоловік Тоні Арсен Мірзоян розпочав ремонт у будинку, хоч їй і важко прибирати мамині речі та й загалом відвідувати кладовище.

“Вже рік, як вас немає…Мій душевний стан і шок можна було передати хіба що з відчуттям, коли я взнала, що почалася війна. Спустошена та вичавлена, як ганчірка. Моє життя змінилося назавжди”, – зазначила Тоня.

Також Ніна Матвієнко посмертно отримала нагороду “Національна легенда України”. Тоня висловила глибоку вдячність і любов до своєї мами, зазначивши, що родина продовжує пам’ятати її та шанувати.

“Дуже скучила. Любимо, поважаємо і, звичайно, слухаємо”, – додала співачка.

Нагадаємо, Ніна Матвієнко померла 8 жовтня минулого року після боротьби з онкологією. Легендарну співачку поховали на Звіринецькому кладовищі в Києві.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦