Телеведуча також назвала ім’я коханого чоловіка

Леся Нікітюк офіційно підтвердила чутки про стосунки з 28-річним військовим Дмитром Бабчуком. 

Тривалий час зірка зберігала інтригу, приховуючи обличчя свого коханого у соцмережах, що лише підігрівало інтерес її прихильників. Коли у мережі почали обговорювати і розкривати особистість її бойфренда, Леся вирішила офіційно підтвердити ці стосунки.

З ким зустрічається Нікітюк

На своїй сторінці в Instagram Нікітюк опублікувала романтичне фото, де Дмитро ніжно цілує її у скроню. Підпис до світлини звучав: «Дмитро Михайлович плюс Леся Іванівна дорівнює кохання». Це стало першим офіційним підтвердженням їхнього роману, а також першим випадком, коли вона показала обличчя свого обранця.

Читайте також: Померла легендарна британська акторка Меггі Сміт

Телеведуча додала: «Без зайвих слів, інтриг і розслідувань. Дякуємо всім за теплі слова і побажання! Дірект вже розірваний», чим підкреслила, що готова до відкритих стосунків і більше не приховує своє особисте життя.

Фанати активно підтримали Лесю в коментарях, бажаючи їй щастя з новим коханим. Різниця у віці в 9 років, схоже, не стала на заваді їхнім стосункам, і пара виглядає щасливою разом.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦