Успіхи та провали є у двох сторін 

Протягом минулих днів ситуація на Курському напрямку залишається напруженою. Українські Збройні Сили продовжують активні дії, зосередивши зусилля на Глушківському районі. Зокрема, за даними Інституту вивчення війни (ISW), українські війська здійснювали штурмові дії в районі населених пунктів Веселе, Обухівка, Крем’яне, Любимівка, Плехове та Камишівка.

Ситуація на Курщині

Водночас ISW фіксує і певні успіхи російських військ. Так, окупанти просунулися в районі Любимівки, що свідчить про запеклі бої в цьому секторі фронту. Російські джерела також повідомляють про бойові дії на південь від Кореневого поблизу Успенівки та на схід від Кореневого біля Крем’яного.

Раніше: Що відбувається у Курській області РФ: ЗСУ утримують позиції, але росіяни тиснуть

Загалом, ситуація на Курщині залишається нестабільною. Обидві сторони зазнають втрат і намагаються закріпитися на зайнятих позиціях. Проте, аналітики ISW зазначають, що українські війська демонструють високий рівень стійкості та продовжують завдавати відчутних втрат російській армії.

Важливо відзначити, що інформація про перебіг бойових дій постійно оновлюється, і ситуація на фронті може змінюватися досить швидко.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦