Анатолій Антонов перебував на цій посаді від 2017 року

Посол Росії у Вашингтоні Анатолій Антонов закінчив роботу у США та повертається до Москви. Про це в суботу, 5 жовтня, повідомили російські інформаційні агентства.

У повідомленні зовнішньополітичного відомства зазначено, що Антонов “завершує відрядження у Вашингтоні”. 

Відрядження посла РФ у США завершено

У російському посольстві в США агентству ТАРС розповіли, що літак із колишнім послом на борту вилетів до Москви увечері 5 жовтня за московським часом. Хто змінить Анатолія Антонова на цій посаді, не повідомляється.

Також читайте: Джонсон розповів, за якого президента США Путін не напав би на Україну

До свого призначення у серпні 2017 року на посаду російського посла в США Антонов працював у департаменті з питань безпеки та роззброєння МЗС РФ. У 2011-2016 роках обіймав посаду заступника міністра оборони РФ, а потім був заступником міністра закордонних справ РФ. 

За підтримку російського вторгнення в Україну Антонов перебуває під міжнародними санкціями, зокрема Канади, ЄС, Швейцарії, Великобританії. 

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦