Аналітичний ресурс Deep State оновив мапу бойових дій, підтвердивши, що російські сили завершили повну окупацію Красногорівки.

Окрім цього, ворог просунувся в районах Цукуриного, біля Гірника та Любимівки.

Згідно з повідомленням Генштабу ЗСУ, протягом минулої доби на фронті відбулося 141 бойове зіткнення. Найактивніші атаки спостерігалися на Покровському та Курахівському напрямках.

Читайте також: Кремль стимулює росіян йти на війну новими виплатами: скільки платитимуть

У Генштабі ЗСУ пояснили, що відбувається на фронті

На Харківському напрямку українські захисники відбили шість атак противника в районах Вовчанська та Стариці. На Куп’янському напрямку відбулося 12 боїв, зокрема поблизу Кучерівки, Новоосинового та Синьківки. На Лиманському напрямку ворог здійснив 18 атак поблизу декількох населених пунктів, включаючи Дружелюбівку та Невське.

Українські військові успішно відбили атаки на Сіверському, Краматорському та Торецькому напрямках. Найбільш інтенсивні бої відбувалися на Покровському напрямку, де наші захисники відбили 21 ворожу атаку. На Курахівському напрямку ворог здійснив 18 атак поблизу кількох населених пунктів, серед яких Новоселидівка та Гірник.

Також українські воїни успішно протистояли штурмам на Времівському та Придніпровському напрямках. Ворог не мав успіху на Гуляйпільському напрямку, а на Волинському та Поліському напрямках ознак формування наступальних угруповань не зафіксовано.

ЗСУ продовжують завдавати ворогу відчутних втрат уздовж всієї лінії фронту.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦