У її розробці бере участь Міноборони РФ

Російська компанія «Студія 22», за підтримки Міністерства оборони РФ, анонсувала вихід нової відеогри «Загін 22: ZOV».

Ігровий проєкт присвячений “військовим конфліктам” на Донбасі та повномасштабному вторгненню в Україну. Реліз гри заплановано на грудень 2024 року на платформі VK Play.

Війну в Україні росіяни перетворюють у гру

За задумом авторів, гра пропонуватиме гравцям кілька історичних кампаній, що охоплюють різні періоди війни: від подій 2014 року на Донбасі до найактуальніших боїв 2024 року. Розробники обіцяють реалістичну тактику, динамічні місії та можливість впливати на хід кампанії своїми рішеннями.

Раніше: Армія РФ стирає Куп’янськ з лиця землі

Особливістю гри стане спрощений 3D-графічний стиль, що дозволить забезпечити доступність проекту на різних платформах, зокрема й на мобільних пристроях. Гравці керуватимуть невеликим загоном, спостерігаючи за бойовими діями зверху.

Створення гри відбувається за активної участі ветеранів російської армії, які брали участь у бойових діях в Україні. Зокрема, експертом з військової тактики та подій у Маріуполі виступив Герой Росії Владислав Струна.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦