Американська співачка Мадонна поділилася сумною новиною – на 64-му році життя помер її молодший брат Крістофер Чікконе, який був танцівником, художником та дизайнером.

Мадонна оголосила про це у своєму Instagram, повідомивши, що брат помер 4 жовтня після тривалої боротьби з раком.

Читайте також: Померла легендарна британська акторка Меггі Сміт

Хто такий Крістофер Чікконе

Співачка розповіла, що її брат був митцем, поетом і візіонером. Вона захоплювалася ним, а його смак був бездоганний. Останні кілька років були важкими, і родичі не спілкувалися деякий час, але коли Крістофер захворів, то вони знайшли шлях одне до одного.

“Я зробила все можливе, щоб він залишався з нами якомога довше. Йому було дуже боляче, але тепер я рада, що він більше не страждає”, – написала Мадонна.

Крістофер Чікконе був не тільки митцем, але й брав активну участь у кар’єрі своєї сестри. Він танцював у її балеті та знімався у кліпах, таких як Lucky Star, а також був арт-директором двох її світових турів – Blond Ambition World Tour і The Girlie Show.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦