Росіяни безуспішно намагаються захистити свої новітні танки Т-90М від ударів українських дронів, встановлюючи на них додаткову броню.

Як повідомляє Forbes, навіть тришаровий захист, що включає додаткові броньовані екрани на даху танка, не рятує техніку від знищення.

Читайте також: США дозволяють постачання компонентів для зброї в Росію – Bloomberg

Як росіяни намагаються захистити новітні танки Т-90М, які Путін називає найкращими у світі

Відео, яке нещодавно з’явилося в Мережі, показує, як українські дрони успішно атакують і знищують танки Т-90М, попри додаткові заходи захисту. Хоча російські танки мали бути оснащені сучасною системою активного захисту “Арена”, що мала збивати дрони, ця система досі не була помічена в дії.

Журналісти також зазначають, що навіть спроби встановити на танках глушники безпілотників не дають бажаного результату. Один із таких танків також був знищений українським дроном.

Висновок, до якого доходять автори статті, полягає в тому, що російські танки не здатні ефективно протистояти сучасним атакам дронів, і єдиний спосіб вижити для танків – триматися якомога далі від лінії фронту.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦