Жінка не полишає думки повернути дитину до себе

79-річна Валентина Підвербна, відома як найстарша породілля України, продовжує боротися за повернення своєї доньки, 13-річної Анни. Попри минулі конфлікти, дівчина час від часу навідується до своєї матері, хоча вже рік проживає в іншій родині. Як розповідають сусіди, ці зустрічі інколи супроводжуються емоційними конфліктами між мамою і донькою, пише ТСН.

Історія Валентини Підвербної

Сусіди Валентини повідомляють, що під час одного з таких візитів Анна розповіла матері, що їй добре в новій родині, і навіть поділилася враженнями від поїздки до зоопарку. Однак Валентина не здається і продовжує сподіватися на повернення доньки, нерідко виражаючи свої емоції криками й прокльонами.

Також читайте: 116-річна монахиня розкрила секрет довголіття

Очільник Чернігова Олександр Ломако підтвердив, що Анна зараз мешкає в новій родині і почувається добре. Водночас у соціальних мережах нещодавно з’явилося відео, на якому дівчинка висловлює подяку Богу за свою нову опікунку Олену та за проведену операцію на очах.

Нагадаємо, що Валентина Підвербна народила Анну у віці 65 років за допомогою штучного запліднення. У 2023 році, після серії публікацій Анни про неналежне поводження з боку матері, дівчинку вилучили з сім’ї та перевели до реабілітаційного центру. Валентина продовжує висловлювати бажання мати ще одну дитину, хоча для цього їй бракує коштів на повторну процедуру штучного запліднення.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦