Тариф на постачання газу буде загальним 

В Україні планують перерахувати платіжки за газ, і з 2025 року тариф на постачання газу стане єдиним для всіх споживачів. Хоча вартість доставляння газу залишиться незмінною, при розрахунку враховуватиметься обсяг спожитого газу за газовий рік, що завершився у вересні 2024 року.

Платіжка за доставлення газу

Про це повідомляє ресурс “ГазПравда”. Особливо важливо вчасно передавати показання газового лічильника саме на початку жовтня, оскільки вересень завершує газовий рік. Від обсягу спожитого газу за період з 1 жовтня 2023 року до 30 вересня 2024 року залежатиме, скільки споживачі платитимуть за постачання газу в наступному році.

Читайте також: Середня зарплата держслужбовців в Україні: дані за 2024 рік

Також слід переконатися, що у статистиці газового обліку враховано точні дані про фактичне споживання. Вартість розподілу газу залишатиметься стабільною на період війни, однак вона різниться залежно від оператора газорозподільної мережі.

Детальну інформацію про свого оператора та актуальні тарифи можна знайти на офіційному сайті компанії, яка забезпечує доставлення газу у вашому регіоні.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦