Вона давала можливість росіянам утримувати певну лінію оборони 

Українські захисники завдали чергового удару по російських окупантах. Завдяки успішній спецоперації Головного управління розвідки Міноборони України, агрегатний завод у Вовчанську, який використовувався росіянами як опорний пункт, був звільнений.

Як зазначив військовий експерт Роман Світан у коментарі “24 Каналу”, втрата цього об’єкта стала для окупантів серйозним ударом. “Ця позиція була для росіян дуже вигідною, вона дозволяла їм утримувати певний сектор фронту”, – пояснив експерт.

Ситуація під Вовчанськом

Наразі російські війська намагаються повернути втрачені позиції, зосередивши на цьому напрямку значну кількість техніки. Проте, всі спроби ворога поки що безрезультатні.

Читайте також: Екстрасенс побачив, чи застосує Росія ядерну зброю

“Міська забудова суттєво обмежує маневреність ворожої техніки і робить її вразливою до ударів української артилерії та дронів”, – зазначив Роман Світан. Експерт підкреслив, що в таких умовах будь-яка бронетехніка стає легкою мішенню для знищення. “Росіяни потрапили в пастку, адже завезти нову техніку в місто без великих втрат практично неможливо”, – резюмував військовий експерт.

Цей успіх українських захисників демонструє ефективність спецоперацій та здатність ЗСУ завдавати точних ударів по ворогу навіть у складних умовах.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦