Трамп розуміє, що поразка України стала б катастрофою

Колишній прем’єр Великої Британії Борис Джонсон вважає, що якби Дональд Трамп був президентом США на початку повномасштабної війни, Володимир Путін не наважився б напасти на Україну. Джонсон поділився цією думкою в інтерв’ю для The Telegraph.

Джонсон похвалив Трампа

На його думку, головною перевагою Трампа є його непередбачуваність, що змушувала б Кремль побоюватися можливих наслідків. Джонсон наголосив, що Путін міг вважати, що Трамп сприйняв би напад на Україну як загрозу для Америки та світового порядку, що могло б викликати жорстку реакцію з боку США.

Раніше: У Держдепі США дали оцінку українському Плану перемоги

Джонсон також зазначив, що занепокоєння України щодо можливого повернення Трампа до влади є необґрунтованими. За його словами, Трамп не захоче увійти в історію як політик, який зробив Радянський Союз великим, а не Америку.

Експрем’єр підкреслив важливість підтримки України для захисту свободи та демократії в Європі. Він вважає, що Трамп розуміє, що поразка України стала б катастрофою для всього демократичного світу.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦