Все про переваги цього продукту, який здатен замінити рибу

Гарбузове насіння – це поживний продукт, який може принести багато користі для організму. Лікар Джефф Вінтернхаймер розповів, що воно особливо корисне для тих, хто страждає від болю у попереку.

Раніше: Чому кавун та диню ніколи не можна поєднувати з алкоголем

Чому треба їсти насіння з гарбуза

Однією з основних переваг гарбузового насіння є високий вміст магнію, який сприяє розслабленню м’язів і може допомогти полегшити м’язову напруженість. Магній також корисний для серця, знижує рівень холестерину та зменшує ризик серцево-судинних захворювань.

Крім того, гарбузове насіння містить антиоксиданти й протизапальні сполуки, що допомагають зменшити запалення в організмі. Омега-3 жирні кислоти, присутні у насінні, мають додаткову протизапальну дію, що може поліпшити стан суглобів і хребта.

Також гарбузове насіння є чудовим джерелом білка та цинку, які необхідні для відновлення м’язів і підтримки імунної системи. Завдяки вмісту амінокислоти триптофан, цей продукт допомагає регулювати рівень серотоніну та мелатоніну, покращуючи якість сну.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦