Уночі аеропорти Казані та Нижньокамська зупинили роботу

Вранці 3 жовтня безпілотники здійснили атаку на територію Росії, що спричинило призупинення роботи аеропортів Казані та Нижньокамська. В аеропортах оголосили режим “Ковьор”, тимчасово припинивши приймання і відправлення авіарейсів.

Що горіло в росії сьогодні

За повідомленнями російських ЗМІ, кілька літаків, які мали приземлитися в Казані, були перенаправлені до аеропортів Бегішево та Самари. У “Росавіації” заявили, що такі заходи вжиті для забезпечення безпеки цивільної авіації.

Також читайте: У Ростовській області поскаржилися на атаку дронів: фото

Затримки рейсів на приліт і виліт також були зафіксовані в обох аеропортах. Деякі пасажирські рейси очікували на виліт понад дві години. Роботу аеропортів було тимчасово призупинено за вказівкою органів управління повітряним рухом.

За даними українських ЗМІ, у ніч на 3 жовтня Україна завдала удару по військовому аеродрому «Борисоглєбськ» у Воронезькій області, де, за інформацією, були атаковані склади авіабомб, стоянки літаків та місця зберігання пального. Система NASA зафіксувала щонайменше шість осередків займання на території аеродрому.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦