Жінка стала другою найстаршою людиною у світі 

Бразильська монахиня Іна Канабарро Лукас, яка є другою найстарішою людиною на планеті, поділилася своїм секретом довголіття. За її словами, ключову роль у досягненні такого похилого віку відіграла щоденна молитва та позитивний життєвий настрій.

Секрет довголіття

Попри те, що лікарі в дитинстві не вірили у її довголіття, Іна дожила до 116 років. Вона веде активний спосіб життя, дотримуючись розпорядку дня, що включає молитву, фізичні вправи та спілкування з оточенням.

Також читайте: 57-річна жінка обрала евтаназію через важку хворобу: фото

Монахиня народилася у великій родині і з дитинства відрізнялася слабким здоров’ям. Однак, завдяки своїй вірі та життєлюбству, вона змогла подолати всі труднощі і досягти поважного віку.

Іна пережила дві світові війни, пандемію COVID-19 та зберегла ясний розум і добре почуття гумору. Секрет її довголіття, за її словами, полягає у щоденній молитві та вірі в Бога.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦