Загиблий був міністром палива, енергетики та вугільної промисловості “ЛНР”

роійські федеральні видання повідомили про смерть ексміністра палива, енергетики та вугільної промисловості “ЛНР”, уродженця Пермі Костянтина Завізенова.

За попередньою інформацією чоловік наклав на себе руки. Тіло ексміністра виявили у його заміському будинку в Істринському районі Підмосков’я.

Подробиці смерті чиновника

Там перебував неповнолітній син Костянтина Завізенова. У будинку зберігалися мисливські рушниці.

Тіло політика виявили із вогнепальним пораненням. За інформацією ЗМІ, останнім часом Завізенов зловживав алкоголем.

Також читайте: Елітна нерухомість та дороге авто: як суддя приховує своє розкішне життя

Як розповів виданню син Завізенова, він знайшов на столі записку та спиртне, а потім пролунав постріл. Поруч із тілом ексміністра лежала рушниця.

Костянтин Завізенов народився Пермі 1974 року. 1996-го він закінчив Пермський державний технічний університет за спеціальністю «інженер хімік-технолог», а також Регіональний міжгалузевий центр перепідготовки кадрів ПДТУ за спеціальністю «економіст-менеджер».

Як зазначено в офіційній біографії, у 1990-ті Завізенов працював у хімічній та авіаційній промисловості. З 2003 по 2006 роки був начальником відділу у Департаменті регулювання електроенергетики Міненерго та Мінпроменерго Росії. З 2006 по 2009 роки очолював департаменти управління інвестиційними програмами у концерні «Росенергоатом» та у ВАТ «Інтер РАТ ЄЕС». З 2010 по 2016 роки працював директором з внутрішнього контролю та управління ризиками «Інтер РАО ЄЕС».

У серпні 2022 року Завізенова було призначено міністром в “ЛНР”. На цю посаду він перейшов з посади директора з капітального будівництва закордонних атомних електростанцій АТ «Атомбудекспорт».

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦