Спілкування з падчеркою не задалося від початку

Українська співачка Камалія відверто поділилася деталями про розлучення зі своїм колишнім чоловіком, бізнесменом Мохаммадом Захуром. За словами артистки, однією з головних причин розриву стали складні стосунки з донькою Захура від першого шлюбу, Тетяною, яка неодноразово втручалася в їхню сім’ю та створювала конфлікти. Співачка розповіла, що від самого початку їхні стосунки не складалися, оскільки Тетяна ревнувала її до батька.

Відверте зізнання Камалії

Камалія згадує, що ситуація загострилася після того, як розпочалася повномасштабна війна в Україні. Тоді Захур наполіг, щоб співачка разом із дітьми переїхала до Лондона, де вони жили під одним дахом з його дітьми від попереднього шлюбу. Однак, конфлікти між Камалією та Тетяною тільки посилилися. Дочка Захура втручалася в їхні сімейні справи, що призводило до непорозумінь, а сам Захур не бажав втручатися і захищати Камалію, що ще більше ускладнювало ситуацію.

Раніше: Син Дмитра Коляденка одружився та вперше розповів про обраницю

Кульмінаційним моментом стала ситуація, коли Тетяна почала приймати важливі рішення, що стосувалися дітей Камалії – Арабелли та Мірабелли, без погодження з матір’ю. Коли співачка звернулася до Захура з проханням втрутитися, він заявив, що швидше розлучиться з нею, ніж посвариться з донькою. Ці слова стали останньою краплею для Камалії, і вона вирішила подати на розлучення, не отримавши очікуваної підтримки від чоловіка.

Попри труднощі, після розлучення Камалії та Мохаммаду Захуру вдалося зберегти приятельські стосунки заради їхніх спільних дітей. Співачка зізналася, що перший рік після розриву був складним, однак поступово вони навчилися підтримувати один одного і знаходити спільну мову заради майбутнього дітей.

Зараз їхні взаємини стабілізувалися. Камалія зазначила, що вона і Захур регулярно бачаться та підтримують одне одного, адже для них важливо, щоб їхні діти росли у здоровому середовищі, попри завершення подружнього життя.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦