Провидець пророкує програш Трампа 

Відомий астролог Володимир Бадіян зробив несподіване передбачення щодо майбутніх президентських виборів у США та їхнього впливу на події в Україні. За його словами, у США ймовірно президентську посаду займе жінка, що може вплинути на подальші політичні рішення щодо війни в Україні.

Передбачення астролога

В інтерв’ю на YouTube-каналі “Мій світ”, Бадіян зазначив, що, хоча він не може стверджувати, що новим президентом стане нинішня віцепрезидентка Камала Гарріс, він впевнений, що наступним лідером країни буде саме жінка. З огляду на це, заяви Дональда Трампа не варто сприймати надто серйозно, вважає астролог.

Раніше: У передвиборчій рекламі Трампа показали Грузію замість штату Джорджія (фото)

Крім того, він вказав на те, що у США зараз, ймовірно, зростає тиск на українську владу з метою схилити її до перемовин із Росією. Це, на його думку, може бути частиною загальної стратегії США.

Бадіян також підкреслив, що незалежно від того, хто стане президентом — Гарріс чи Трамп, загальна політика Сполучених Штатів залишатиметься незмінною. Якщо у їхніх планах стоїть завершення війни в Україні до 2025 року, вони докладатимуть зусиль, щоб це стало реальністю, зазначив астролог.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦