Рух поїздів був порушений, що ускладнило логістику окупантів

Партизанський рух АТЕШ повідомив про успішну диверсійну операцію на одній із ключових залізничних гілок у Курській області РФ. Як зазначають партизани, підірвано релейну шафу, що мала критичне значення для постачання російських військ на цьому напрямку.

Диверсія на Курщині

https://t.me/atesh_ua/5531

Залізничне сполучення, на якому сталася диверсія, використовувалося російською армією для транспортування зброї та військової техніки на лінію фронту. Унаслідок підриву релейної шафи рух поїздів був порушений, що ускладнило логістику окупантів та знизило їхню боєздатність.

Також читайте: Російські танки потрапили у власну пастку під Курськом – Forbes

“Поки російські війська почуваються в безпеці, ми продовжуємо завдавати ударів по їхній життєво важливій інфраструктурі”, – заявили в АТЕШ. Ця акція стала черговим ударом по російській логістиці та демонструє ефективність партизанського руху в боротьбі з окупантами.

Партизани закликали до посилення таких дій та запевнили, що боротьба триватиме до повного вигнання російських військ з української території.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦