У Мережу “злили” фото квартири Олега Винника в Німеччині та здивували, де вона розташована.

Український співак Олег Винник, який викликав численні обговорення в ЗМІ через свою тривалу відсутність на публічній сцені, наразі проживає в Німеччині. З початком повномасштабної війни в Україні він оселився в Берліні, про що стало відомо після публікації фото його квартири в Мережі.

Де живе Олег Винник

Відповідно до інформації, опублікованої на Telegram-каналі “Вогник”, апартаменти співака розташовані в районі Шарлоттенбург, а це на околиці Берліна. Це місце відоме тим, що тут проживає чимало росіян.

Читайте також: Віталій Козловський вперше показав обличчя первістка

Сам Винник мешкає в новому житловому комплексі, де його квартира займає останній поверх. На вході до будівлі нібито можна побачити табличку з прізвищем співака та назвою його музичної компанії — RockSoulana Music, що підтверджує місце його проживання.

Деталі про місцезнаходження квартири стали відомі після того, як Винник опублікував відео зі свого балкона, де демонстрував врожай з власного городика. На відео також були видні сусідні будинки, що дозволило користувачам Мережі ідентифікувати житловий комплекс співака. На злитих фото також видно балкон на одному з останніх поверхів будівлі, де росте городина.

Хоч це і викликало обговорення серед прихильників та критиків артиста, але Олег Винник наразі не коментував ситуацію і залишається віддаленим від публічного життя.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦