Відомий китайський співак Чжан Цзе під час свого концерту випадково назвав чужий номер телефону, видавши його за свій власний, що призвело до непередбачених наслідків.

Про це повідомляє SCMP.

Що сталося після того, як Чжан Цзе назвав “свій” номер телефону

Інцидент стався 6 вересня в провінції Фуцзянь, де фанати попросили Чжана поділитися своїм номером. Співак, жартуючи, виголосив випадковий набір цифр, додавши до них дату свого народження. Проте, цей номер виявився реальним і належав мешканцю Шанхая, який несподівано почав отримувати безліч дзвінків та повідомлень від фанатів співака.

Читайте також: Колишня Володимира Кличка шокувала новим інтерв’ю

Постраждалий чоловік був змушений вимкнути свій телефон через шквал дзвінків. Після того, як інцидент набув широкого розголосу, частина прихильників Чжана захищала співака, стверджуючи, що це була ненавмисна помилка, в той час, як інші користувачі критикували артиста за необачність.

9 вересня Чжан Цзе публічно вибачився перед власником номера, заявивши, що він особисто зв’язався з ним, аби висловити свої вибачення. Він також закликав шанувальників припинити дзвінки та повідомлення на цей номер. Власник номера поки що не коментував ситуацію.

Зауважимо, що 41-річний китайський співак дебютував на телебаченні, коли переміг в реаліті-шоу 2004 року, а згодом підписав контракт з Universal Music China. Чжан має 82 млн прихильників в соцмережах.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦