Українська співачка Надя Дорофєєва поділилася шокуючою історією, яка трапилася під час її гастрольного туру по містах України.

Артистка розповіла, що під час нічного переїзду її команда зіткнулася з небезпечною ситуацією, коли над їхнім автобусом збили ворожий дрон. У своєму інтерв’ю для видання ELLE Дорофєєва згадала, як посеред ночі вона прокинулася від гучних звуків, що викликали враження, ніби їхній транспортний засіб обстрілюють. Згодом стало зрозуміло, що це була операція зі збиття ворожого безпілотника, що пролітав просто над автобусом співачки та її команди.

Читайте також: Камалія повідомила про горе в її родині

Надя Дорофєєва розповіла про неприємний інцидент під час гастролей.

За словами Дорофєєвої, усі прокинулися, відчуваючи, що відбувається щось страшне. Виявилося, що над автобусом збивали дрон. Сама співачка теж дуже сильно злякалася і впала на підлогу.

Після цього інциденту виконавиця зізналася, що пережила сильний стрес, і тепер під час кожного концерту турменеджер обов’язково перевіряє наявність укриттів поруч із концертними майданчиками. Це дає співачці певне відчуття безпеки, адже вона завжди дотримується правил і при необхідності ховається в бомбосховище.

Дорофєєва зауважила, що їй дуже важливо, де розташоване укриття, оскільки це допомагає психологічно. Її завдання дарувати людям емоції та відчуття нормального життя під час виступів, але в неї залишився страх. Якщо знати, де укриття, то це допоможе подолати хвилювання.

Попри складні обставини війни, Надя Дорофєєва продовжує гастролі та підтримує українців своєю творчістю, що допомагає їм відчути позитивні емоції та бодай на короткий час забути про реалії війни.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦