Передвиборча кампанія Дональда Трампа, кандидата у президенти США, опинилася в центрі уваги через курйозну помилку.

У новій цифровій рекламі, яка мала закликати виборців штату Джорджія перевірити свій статус виборця, використали зображення з країни Грузія, а не американського штату. Про це повідомляє Telegraph.

Читайте також: Трамп заявив, що “України як такої не існує”

Як звернуло увагу видання Telegraph, фотографія, яку команда Трампа використала для ілюстрації штату Джорджія, насправді показує пейзажі Кавказьких гір у регіоні Верхня Сванетія, що знаходиться в Грузії, країні на межі Європи та Азії. Цей факт було встановлено через аналіз зображення, яке також розміщене на сайті Державного департаменту США, що надає рекомендації щодо подорожей до Грузії.

Текст реклами звучав так: “Я скромно прошу вас відкласти те, що ви робите, і перевірити свій статус виборця. Лише кілька голосів вирішать долю цих виборів”, проте супроводжувалася вона не відповідним пейзажем американського штату, а зображенням гірської місцевості Грузії.

Штат Джорджія є одним із ключових на виборах 2024 року, де Дональд Трамп змагається з Камалою Гарріс. Згідно з останніми опитуваннями, у цьому штаті Трамп має невелику перевагу над своїм суперником.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦