Кандидат у президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп зробив чергову скандальну заяву про Україну під час свого виступу на передвиборчому мітингу в Північній Кароліні.

Трамп заявив, що “України як такої не існує” і підкреслив, що відновити державу і відбудувати міста буде практично неможливо. Передвиборчий захід показували на YouTube-каналі республіканця.

Читайте також: Трамп опублікував лист від Зеленського з проханням про зустріч

Трамп, виступаючи перед виборцями, розповів про “три роки жахливої боротьби”, в результаті яких, за його словами, Україна була “стерта” з мапи. Він зазначив, що мільйони людей, як цивільних, так і військових, загинули внаслідок війни.

За його словами, було знищено розкішні будівлі з золотими вежами. Все знищено, окрім Києва, а Україна не зможе відбудувати ці міста такими, якими вони були тисячі років тому. Трамп закликав задуматися про те, як всього лише три роки тому в Україні існувала процвітаюча цивілізація.

Кандидат в президенти США також стверджував, що на відновлення України знадобиться “сотні років”, проте пізніше додав, що це взагалі неможливо через брак коштів. Цікаво, що у винуватцях збройної агресії Трамп назвав не президента Росії Володимира Путіна, а чинного президента США Джо Байдена та віцепрезидентку Камалу Гарріс.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦