Помер відомий російський актор Роман Мадянов, який підтримував війну проти України, але глядачам запамʼятався, як офіцер Колобков з серіалу “Солдати”.

Роман Мадянов відомий своєю підтримкою війни проти України та лояльністю до політики президента Росії Володимира Путіна. Про смерть 62-річного актора повідомили російські ЗМІ. Причиною його смерті став рак легенів, від якого він страждав останніми місяцями.

Читайте також: Росія вдарила Іскандерами по скупченню українських військових

Роман Мадянов – що відомо про смерть актора з РФ

Мадянов активно висловлював підтримку російській агресії в Україні. Він публічно заявляв про наміри виступати на тимчасово окупованих територіях України та стверджував, що надсилав гуманітарну допомогу на Донбас, підтримуючи тим самим окупацію.

Крім того, актор був фігурантом бази “Миротворець” через незаконний перетин українського кордону під час візиту до окупованого Криму.

Мадянов також знімався в пропагандистських фільмах, таких як “Кримська сакура” та “Солдати”, де пропагувалися антиукраїнські наративи.

Однією з найвідоміших ролей Мадянова була роль офіцера Віктора Романовича Колобкова в російському серіалі “Солдати”, де він неодноразово висміював українців та міжнародну політику. В деяких його епізодах він говорив такі фрази: “Привіт, бандерівці”, “НАТО нам не надо”.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦